27. januar 2021
Sidst Michael Hansen (i baggrunden) og Ove Pedersen stod på samme sidelinje var i april, hvor Skive og FC Vestsjælland spillede 2-2. Fra næste sæson skal der trækkes på samme halmstrå, erfarer Sjællandske.
Sidst Michael Hansen (i baggrunden) og Ove Pedersen stod på samme sidelinje var i april, hvor Skive og FC Vestsjælland spillede 2-2. Fra næste sæson skal der trækkes på samme halmstrå, erfarer Sjællandske.
Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Officielt: Michael Hansen assistent i FCV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Officielt: Michael Hansen assistent i FCV
Opdateret 10. juni 2013 kl. 06:46
Sport - 08. juni 2013 kl. 09:49
Af John Ringstrøm

Fodbold: Lørdag morgen lagde FC Vestsjælland nyheden om, at Michael Hansen skal være assistent, ud på klubbens hjemmeside. Den nu tidligere Skive-træner har lavet en tre-årig aftale med superligaoprykkerne.

- Vi skal simpelthen have opgraderet hele det sportslige setup, hvis vi skal kunne klare os i Superligaen. Det gælder selvfølgelig i forhold til spillertruppen, men det gælder sandelig også, når vi snakker om hele den stab af mennesker, som har med spillerne at gøre til daglig. Indtil nu har vi haft Ove Pedersen som cheftræner og Ulrik Balling som assistenttræner, og det er jo gået godt, men nu kommer vi til at mangle et led i dette team, og derfor er det særdeles glædeligt, at det er lykkedes os at få lavet en 3-årig aftale med Michael Hansen, som er en meget lovende ambitiøs og ærgerrig trænerkapacitet, siger FCVs direktør Gert Hansen.

Michael Hansen bliver med et engelsk begreb »first assistant coach«, mens Ulrik Balling også fortsætter som assistent.

Michael Hansen har været i Skive i seks sæsoner. Som aktiv nåede han at spille hele 371 kampe i superligaen for Silkeborg, Esbjerg, OB og FC Midtjylland, og inden da spillede han for B1901, Næstved og Breda.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?