27. januar 2021
Mads Davidsen stopper som akademichef i Kina, men forventer at forsætte sin trænerkarriere i udlandet.
Mads Davidsen stopper som akademichef i Kina, men forventer at forsætte sin trænerkarriere i udlandet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stopper på kinesisk akademi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stopper på kinesisk akademi
Halsnæs - 04. juni 2013 kl. 06:03
Af Niels Jørgen Larsen

Halsnæs: Mads Davidsen, der er født og opvokset i Ølsted, har efter et år som leder af Ebbe Sand Soccer Academy i den kinesiske millionby Shanghai valgt ikke at forlænge sin aftale, der udløber i denne måned.

- Det har været en yderst vanskelig beslutning, da jeg er meget glad for mit arbejde og liv i Kina, men jeg har valgt ikke at forlænge min kontrakt. Det skyldes udelukkende, at jeg søger tilbage mod topeliteverdenen igen, da vores akademi i Kina fortsat er ungt og er et langsigtet projekt i forhold til deciderede ældre elitehold. Jeg vil gerne takke Ebbe for et unikt samarbejde og en professionel attitude hele vejen igennem, forklarer Mads Davidsen overfor tipsbladet.dk.

Beslutningen behøver dog ikke medføre, at den 30-årige træner vender tilbage til Nordsjælland eller Brøndby IF, hvor han var træner for klubbens U19-ligamandskab.

- Umiddelbart satser jeg på at blive i udlandet og videreudvikle mig her, men efter de næste ugers research vil jeg træffe en beslutning. Det er stærkt motiverende at være i udlandet og prøve sig selv af, så det kan jeg stærkt anbefale andre danske trænere, siger Mads Davidsen således til tipsbladet.dk.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?