21. februar 2018
Man skal ikke luge ud i antallet af potentielle områder til nye vindmøller, mener både Enhedslisten og Det Konservative Folkeparti.
gallery icon

Se billedserie

Man skal ikke luge ud i antallet af potentielle områder til nye vindmøller, mener både Enhedslisten og Det Konservative Folkeparti.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To partier vil have flere vindmølle-muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To partier vil have flere vindmølle-muligheder
Opdateret 27. maj 2013 kl. 14:25
Roskilde - 26. maj 2013 kl. 09:08
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: Der er ingen grund til at skære ned i antallet af områder til store vindmøller, allerede før den offentlige høring er skudt i gang.

Den opfattelse deler Det Konservative Folkeparti og Enhedslisten, som på det seneste har oplevet den store forbrødring flere gange.

Denne gang resulterer det muligvis i, at de to partier laver et fælles materiale, som sendes ud sammen med flertallets i forbindelse med høringen om vindmølleplanlægningen, som er en del af kommuneplanen. Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

På baggrund af en screening har forvaltningen tidligere kogt antallet af mulige områder til store vindmøller - op til 125 meter i højden - ned til otte. Flertallet har besluttet at sende kun tre områder i høring.

- Vi har sorteret de mest urealistiske og de mest problematiske fra, siger borgmester Joy Mogensen.

Viceborgmester Henrik Stougaard (EL) mener imidlertid, at kommunen risikerer at skyde sig i foden ved allerede nu at luge ud i antallet af potentielle vindmølleområder.

Carsten Wickmann (K) er enig og foretrækker også den bredest mulige høring. Han afviser, at det skal tolkes som et forsøg på at lægge det politiske ansvar om udpegning af vindmølleområder fra sig.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk