15. juli 2020
70 års dagen i Kirke Værløse & Omegns Husmoderforeningen blev fejret efter alle kunstens regler.
70 års dagen i Kirke Værløse & Omegns Husmoderforeningen blev fejret efter alle kunstens regler.
Foto: Tali Piontek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fup-fotograf til 70 års dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fup-fotograf til 70 års dag
Furesø - 17. maj 2013 kl. 06:00
Af Charlotte Søllner Hernø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Værløse: Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening har fejret 70-års fødselsdag med et brag af en fest og med deltagelse af piger, tøser og kvinder i alderen 26 til 88 år. For husmoderforeningen tiltrækker i stadigt stigende grad også unge kvinder.

Rammerne for jubilæumsfesten var Den Gamle Skole i Kirke Værløse, som er et skønt beliggende forsamlingshus, og som lige siden husmoderforeningen blev stiftet i 1943 har været benyttet til arrangementer, foredrag og fester.

70-års fødselsdagens store buffet var leveret af husmødrene selv, idet alle deltagere hver især skulle medbringe en ret til fem - seks personer, mens husmoderforeningens stod for velkomstdrink, vine, dessertkager og underholdning.

Da glassene var blevet fyldt, forretterne var fortæret, og snakken var godt i gang, ankom en smart kvindelig fotograf, angiveligt fra lokalavisen. Hun tog en masse billeder og spurgte interesseret de enkelte kvinder ud om hvad som helst. Hen ad vejen blev hun mere og mere direkte for ikke at sige personlig, hvilket fik enkelte til at undres. Nogle blev ligefrem forargede. For det var stærk kost. Først efter godt en halv time begyndte det at dæmre, at det måske ikke var en rigtig fotograf. I hvert fald ikke fra lokalavisen. Og så blev der grinet. Og larmet. Og morskaben ville ingen ende tage, for undervejs tabte fup-fotografen sin nederdel, gik i spagat og lavede mere og mere aparte fotosessions.

- Alle var enige om, at det havde været sindssygt skægt med Tali Piontek, som fup-fotografen hedder, fortæller Charlotte Søllner Hernø til Frederiksborg Amts Avis.

Hun har været formand for husmoderforeningen siden 2001.

- Og ud over at være et fantastisk indslag i en usædvanligt vellykket fest, så har vi faktisk også fået alle billederne bagefter, siger hun.

Festen, der gik i gang til frokost, varede lige til efter midnat. Der blev næsten spist op, og antallet af tomme flasker tydede også på, at der blev drukket, så nogle må have haft ondt i håret dagen efter. Og måske også i smilebåndene.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?