29. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klimagæster skal drikke Braunstein-øl fra Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klimagæster skal drikke Braunstein-øl fra Køge
Braunstein skal levere tre fantastiske klimaøl, der er CO2 neutral og økologisk.
Opdateret 09. november 2009 kl. 13:11
Køge - 05. november 2009 kl. 17:52
Køge: Det lokale mikrobryggeri har vundet retten til at levere øl til klimatopmødets mere end 20 beværtninger!

Forud for udpegelsen af Braunstein er gået en meget lang godkendelsesproces, hvor blandt andre Udenrigsministeriet og endda PET har været inde over, hvilket er med til at understrege de markante sikkerhedsforanstaltninger, der er omkring topmødet.

- Det er da en fjer i hatten og endnu en oplevelse for et lille bryggeri i Køge. Årsagen til at netop Braunstein er blevet valgt, er helt sikkert en anerkendelse for vores økologiske linje og bæredygtige CO2-neutrale produktion, sigr Michael Braunstein Poulsen.

Bryghuset Braunstein har opkøbt CO2-kvoter til destruktion - i alt 67 ton!

Braunstein skal forkæle topmødedeltagernes ganer med tre slags Klimaøl i rigelige mængder: juleøllen "Næsgaarden Jul", "Næsgaarden IPA" og "Næsgaarden Brown Ale".

- Vores fantastiske team af bryggere har både til daglige kunder, og til klimatopmødets deltagere udviklet tre herlige perler!

Men du kan også nyde dem! Kig forbi til vores åbent hus arrangement første lørdag i måneden, eller stik en tur ned i din lokale COOP-butik.De to første er vellykkede fortolkninger af to populære øltyper: Næsgaarden Økologisk IPA og Næsgaarden Brown Ale. Den sidste i rækken, er udviklet af vores erfarne brygger, Kai, som hans fortolkning af et filigran dansk julebryg, som både udfordrer og tilfredsstiller de fleste ganer. På vores idylliske bornholmske pensionat, Næsgaarden, henter vi inspiration til alle vores spændende øltyper. Al Næsgaarden øl er økologisk, i respekt for omgivelser og tradition.

Så når klimapolitikerne og embedsmændene skal slukke tørsten efter en lang dags forhandlinger, bliver det med Braunstein i hånden.
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk