16. december 2017
Borgmester Kirsten Jensen ser mange gode tegn til en lys fremtid i Hillerød. Men den positive udvikling kommer ikke af sig selv.
Borgmester Kirsten Jensen ser mange gode tegn til en lys fremtid i Hillerød. Men den positive udvikling kommer ikke af sig selv.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød ligger lunt til opsvinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød ligger lunt til opsvinget
Opdateret 05. maj 2013 kl. 09:37
Sjælland - 04. maj 2013 kl. 12:00
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremtiden er slet ikke så dyster, som fremtidsforsker Jesper Jensen tegner den, men han har alligevel heller ikke helt uret. Sådan lyder det fra Hillerøds borgmester Kirsten Jensen (S) i en kommentar til forskerens spådom om Nordsjælland på vej i knæ med for mange ældre mennesker uden for arbejdsmarkedet og for få private virksomheder.

arrow Læs også: Der er brug for Nordsjælland

- Jesper Jensen havde lidt mere ret for nogle år siden, hvor vi i Hillerød havde for få tilflyttere, der var erhvervsaktive. Det ser nu bedre ud i vores befolkningsprognoser. Inden for de seneste år er vi lykkedes med at udbygge vores uddannelsestilbud med Campus Hillerød. Det trækker unge mennesker og arbejdspladser til Hillerød, og den udvikling vil vi fortsætte med at understøtte i de kommende år, siger Kirsten Jensen.

Hun henviser til, at der syd for Hillerød om få år opføres en ny S-station tæt på det nye hospital og en helt ny bydel. Også den nuværende S-station i Hillerød ombygges, så det bliver lettere at krydse Hillerød med Lokalbanen.

- Det betyder meget for pendlingen på tværs i Nordsjælland og for brugerne af det nye hospital i Hillerød, siger Kirsten Jensen.

Siden den økonomiske krise satte ind har der været tilbageslag, også i Hillerød.

- Men der har hele vejen gennem krisen løbende været henvendelser til kommunen om at etablere sig her i Hillerød, og det må vel også betyde, at når kommer lidt mere gang i økonomien igen efter krisen, så står vi endnu stærkere, men det kommer naturligvis ikke bare af sig selv.

Et af de helt store samtaleemner i handelen i Hillerød lige nu er således et nyt center med udvalgsvarer i det område, der kaldes Møllebrogrunden.

arrow Nordsjælland taber væksten
04. maj 2013 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:37
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.