24. november 2020
Noah Nevado og Michael Blem Clausen skal stå forrest i Radikales ambition om at fordoble antallet af pladser i byrådet.
Noah Nevado og Michael Blem Clausen skal stå forrest i Radikales ambition om at fordoble antallet af pladser i byrådet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: R opruster til byrådsvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

R opruster til byrådsvalg
Opdateret 04. december 2013 kl. 15:07
Høje-Taastrup KV17 - 22. april 2013 kl. 11:27
Af Stina Felby Egerup

Høje-Taastrup: De Radikale i Høje-Taastrup har ambitioner om at erobre en ekstra plads i byrådet til valget i november, og til opstillingsmødet blev byrådsmedlem Michael Blem Clausen og foreningens næstformand og lokale medlem af Radikales hovedbestyrelse, Noah Nevado, valgt til spidskandidater på den radikale liste.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Når man ser på partiets tilslutning nu i forhold til sidste valg, er det meget sandsynligt, at vi kan fordoble stemmetallet og dermed antallet af pladser i byrådet. Vi har med Michael Blem en meget stærk spidskandidat, der på kort tid har formået at manifestere sig som et toneangivende byrådsmedlem og en stærk fortaler for radikale værdier både lokalt og i landsdækkende medier, siger lokalformand Kristian Holm-Nielsen.

De to spidskandidater glæder sig til udfordringen.

- Jeg er meget glad og stolt - og lidt ydmyg over for den arv, jeg skal løfte. Jeg synes, Noah og jeg udgør et supergodt team, og jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig skal lave en masse radikal politik sammen i den kommende byrådsperiode, siger Michael Blem Clausen.

Bestyrelsen blev af opstillingsmødet bemyndiget til at udfylde de resterende pladser på listen, som der allerede har meldt sig mange interesserede kandidater til.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?