6. marts 2021
Liberal Alliance Furesø's kandidater: Fra venstre mod højre: Erik Nordstrøm, Mogens B. Andersen, Daniel Hjortholt, Uffe Østergaard, Karen Trolle Schütter, Ole Osterhammel og Arne Rask.
Liberal Alliance Furesø's kandidater: Fra venstre mod højre: Erik Nordstrøm, Mogens B. Andersen, Daniel Hjortholt, Uffe Østergaard, Karen Trolle Schütter, Ole Osterhammel og Arne Rask.
Foto: quitzau&petersen - digital kommunikation
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv kort på hånden i LA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv kort på hånden i LA
Opdateret 04. december 2013 kl. 14:52
Furesø KV17 - 16. april 2013 kl. 10:31
Af Jimmy Rømer

Furesø: Liberal Alliance Furesø har holdt opstillingsmøde til kommunalvalget 2013 og stiller med et hold, som repræsenterer mange års erfaring fra såvel private som offentlige virksomheder og organisationer. Og ikke mindst et dybt kendskab til kommunen og dens muligheder. Holdet repræsenterer både de yngre/ældre generationer samt børnefamilier. Kandidaterne er bosat flere forskellige steder i kommunen:

- Af et - i Furesø sammenhæng - så ungt et parti at være, så er det overraskende og glædeligt, at vi kan mønstre et så stærkt hold. Den opbakning og entusiasme vi ser, viser at der virkeligt er et stort ønske blandt borgerne om at tænke nyt og ansvarligt med et liberalt grundsyn, siger lokalformand Arne Rask, Liberal Alliance.

Kandidatlisten til kommunalvalget 2013 ser således ud: Daniel Hjortholt, Karen Trolle Schütter, Erik Nordstrøm, Mogens Andersen, Uffe Østergaard, Arne Rask og Ole Osterhammel.

Daniel Hjortholt er erhvervsmand - iværksætter - gift og far til tvillinger på ni år. Han bor i Farum, og hans politiske interesseområder er især erhverv, socialpolitik, uddannelse.

Karen Trolle Schütter er ansat i privat virksomhed. Hun har en bred erhvervserfaring og er uddannet jurist og HD i organisation. Har boet i Farum siden 2001. De politiske interesser ligger især indenfor erhverv og beskæftigelse.

Erik Nordstrøm 61 år, gift og fire voksne børn er uddannet bankmand/økonom. Han har arbejdet 25 år i udlandet. Vendte tilbage til Danmark i 2011 for at være nærmere på sine børn og barnebarn. Erik bor i Farum, og de politiske interesseområder er især bygge, anlæg og erhverv samt beskæftigelse.

Mogens B. Andersen er pensioneret økonomidirektør med erfaring fra store private koncerner, gift, to voksne børn, har boet i kommunen siden 1982. Han bor i Værløse, og hans politiske interesser er især indenfor seniorpolitik og kultur, sport og fritid.

Uffe Østergaard er økonomiuddannet med ledererfaring fra mange forskellige brancher. Erfaring med effektivisering og økonomisk styring, personaleledelse, planlægning indenfor såvel bolig- som erhvervsbyggeri samt jobskabelse for ledige. Uffe Østergaard bor i Værløse, og de politiske interesser er især økonomi og effektivisering samt seniorpolitik.

Arne Rask formand for Liberal Alliance Furesø. Han har boet i Værløse i siden 1984, er gift. Arne Rask har i 25 år drevet egen virksomhed, som nu er en del af en større privat virksomhed, hvor han er ansat. Hans politiske interesseområder er især erhverv, beskæftigelse, effektivitet i det offentlige.

Ole Osterhammel 48 år, gift familiefar med to børn. Han har boet i Farum i cirka 20 år og er uddannet inden for økonomi med en stor viden om kommunens økonomi og 12 års erfaring med lokalpolitik i Furesø-området. Ole Osterhammels politiske interesseområder er især økonomi, erhverv og Idræt/fritid.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?