6. marts 2021
37-årige Daniel Hjortholt fra Farum er spidskandidat for Liberal Alliance i Furesø.
37-årige Daniel Hjortholt fra Farum er spidskandidat for Liberal Alliance i Furesø.
Foto: Anders Quitzau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iværksætter i spidsen for Liberal Alliance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iværksætter i spidsen for Liberal Alliance
Opdateret 04. december 2013 kl. 14:52
Furesø KV17 - 12. april 2013 kl. 11:11

Furesø: Liberal Alliance Furesø har holdt opstillingsmøde til kommunalvalget 2013, og som spidskandidat valgtes Daniel Hjortholt, 37 år og fra Farum.

Daniel Hjortholt er erhvervsmand - iværksætter - gift og far til tvillinger på ni år. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg tror meget stærkt på, at folk godt selv kan. Vi skal ikke styres igennem livet, vi vil gerne have indflydelse på vores hverdag, derfor skal borgerne i langt højere grad have medbestemmelse og mulighed for at involvere sig. Vigtigst af alt, så skal kommunen tættere på borgerne og erhvervslivet. Kommunen er til for vores skyld, ikke omvendt. Derfor skal kommunen gøre en større indsats for at nå ud til alle borgere og være mere imødekommende, når vi og erhvervslivet henvender sig, siger Daniel Hjortholt, der ikke tidligere har været politisk aktiv.

På facebook.com/danielhjortholt kan man få flere informationer om spidskandidaten.

Blandt andet kan man læse følgende kommentar i forbindelse med Furesø Kommune nyligt afholdt møde på Farum Park Sports- og Konferencenter om erhvervssatsningen.

- Jeg synes, det er skønt, Furesø Kommune vil gøre mere for erhvervslivet og iværksætterne. Men jeg kan ikke lade vær med at smile over en af kommunens erhvervskonsulenters kommentar i dag: »En af de stærkeste ting ved denne kampagne er, at vi rent faktisk gør det, vi siger, vi gør«, sagde han.

Formanden for Liberal Alliance Furesø, Arne Rask, oplyser, at partiet i uge 16 vil offentliggøre hele opstillingslisten til kommunalvalget den 19. november i år.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?