11. maj 2021
Det nyvalgte S-hold til kommunevalget i november.
gallery icon

Se billedserie

Det nyvalgte S-hold til kommunevalget i november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garvet S-politiker takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garvet S-politiker takker af
Opdateret 04. december 2013 kl. 14:53
Greve KV17 - 04. april 2013 kl. 11:04
Af Kathrine Harvey

Greve: Lone Rytter Holm (S) genopstiller ikke til kommunevalget, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

På den netop afholdte generalforsamling for socialdemokraterne i Greve, blev kandidaterne til det kommende kommunalvalg godkendt.

Det var en tydelig stolt borgmesterkandidat for socialdemokraterne, Niclas Bekker Poulsen, som kunne præsentere holdet til kommunalvalget, der nu består af følgende: Bjarke Abel, Brian Hemmingsen, Jette Andersen, Battal Kücükavci, Mette Frederiksen, Daniel Brandt, Christina Buhmann, Daisi Liljegren Schultz, Freddy Aldenborg, John T. Olsen & Mikkel Peter Witthøft.

- Vi er alle imod løndumping af vores kommunalt ansatte og enige om, at vi skal sikre at alle kommunens opgaver bliver løst af folk på danske overenskomster, siger Niclas Bekker Poulsen.

Minus én

Den opmærksomme læser har måske bemærket, at partiets tidligere gruppeformand og nuværende formand for kultur- og fritidsudvalget Lone Rytter Holm ikke er at finde på listen over kandidater.

Hun har efter 16 år i lokalpolitik besluttet at lade andre ting få mere plads i sit liv, fortæller hun til DAGBLADET:

- Jeg skal ikke stille op til det kommende valg. 16 år er lang tid - og ting har en tid. Jeg vil være mere på mit arbejde i AOF, være mere sammen med min familie, synge i kor, male billeder, gå til koncerter. Have mere tid til at være kreativ og impulsiv. Det har været utroligt spændende år, hvor jeg håber, jeg har været med til at puffe Greve i den rigtige retning, siger hun.

Lone Rytter Holm har i sine år som lokalpolitiker i greve udfyld mange forskellige roller. Hun har siddet flere forskellige udvalg: økonomiudvalget og en kort tid også i socialudvalget, men senest i kultur- og fritidsudvalget i en årrække - otte år som formand. Hun har desuden været spidskandidat ved et valg og været gruppeformand for Socialdemokraterne i Greve i en periode på fem år.

- Men nu skal jeg videre, oplyser hun.

Liste til urafstemning

Socialdemokraterne vil senere på måneden præsentere deres valgprogram, som blandt andet byder på en tidlig indsats i kommunens dagtilbud, og en bredere indsats overfor de svage borgere i kommunen.

Generalforsamlingen besluttede, at selve rækkefølgen af kandidaterne på opstillingslisten skal afgøres ved urafstemning. Derfor er der lige nu stemmesedler på vej til alle de socialdemokratiske medlemmer, som så skal tage stilling til rækkefølgen.

Socialdemokraterne har i dag seks medlemmer i Greve byråd. Ifølge Niclas Bekker Poulsen, så går partiet efter at blive et medlem mere i byrådet denne gang.

- Man skal ikke kigge for meget på landstendenser til kommunalvalg. Folk kan godt adskille de to ting, og vi har i Greve gode resultater, og sammen med vores stærke hold og vores valgprogram er vi optimistiske forud for valget, siger borgmesterkandidaten.

Resultatet af urafstemningen vil blive offentliggjort om aftenen torsdag d. 14. april.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?