25. oktober 2021
LIberal Alliances hold i Halsnæs. Fra Venstre, Thomas LInd, Søren Rømer og Jonas Larsen
LIberal Alliances hold i Halsnæs. Fra Venstre, Thomas LInd, Søren Rømer og Jonas Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny spidskandidat til LA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny spidskandidat til LA
Opdateret 25. september 2013 kl. 12:27
Halsnæs - 22. marts 2013 kl. 14:00
Af Jesper Sabroe

Halsnæs: På et opstillingsmøde onsdag aften valgte Liberal Alliance i Halsnæs ny spidskandidat til det efterårets kommunalvalg.

Valget faldt på 48-årige Søren Rømer, Kregme, der blev valgt enstemmigt af de fremmødte. Den ny spids er selvstændig IT-konsulent, og har de erhvervspolitiske udfordringer for de lokale virksomheder som mærkesag.

Nyvalgt formand for Liberal Alliance i Halsnæs, 46-årige maskinarbejder Thomas Lind, blev nummer to på listen. Som nybagt far har Thomas i særdeleshed fokus på børnepolitikken i kommunen.

De unge er repræsenteret som nummer tre på listen ved 19-årige Jonas Larsen. Han studerer HF på Frederiksværk Gymnasium og har tidligere været souschef i en lokal detailbutik. Herudover er Jonas netop indvalgt i bestyrelsen for Liberal Alliances lokalforening.

- Jeg glæder mig over det kompetente og alsidige hold, vi foreløbig har samlet. Men vi holder listen åben for flere kandidater, siger Thomas Lind til Frederiksborg Amts Avis og understreger, at kandidaterne opstiller sideordnet, hvilket betyder at den, der får flest stemmer, bliver valgt.

Ved kommunalvalget i 2009 fik Liberal Alliance 23 stemmer.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?