23. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aldi-røver minder om Irma-røver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aldi-røver minder om Irma-røver
Egedal - 21. marts 2013 kl. 10:34
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ølstykke: Den røver, der onsdag aften begik røveri mod Aldi i Ølstykke, har flere lighedspunkter med den røver, der begik røveri i Irma i Frederikssund mandag aften, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I Aldi var røveren bevæbnet med en økse/hammer, og i Irma blev ekspedienten truet med en hammer. Desuden var røveren begge steder maskeret med en hvid støvmaske.

I Aldi beskrives røvere som udlænding 20-35 år, 168-170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde halvlangt, sort, krøllet hår, og var iført en sort jakke med lynlås og sorte stramme bukser og havde en Rema 1000 pose med.

I Irma var signalementet af røveren som følger: Østeuropæisk type. Han var spinkel af bygning og iført en sort jakke med hætte og en hvid lynlås samt mørke bukser. Hammeren, han truede med, var sort med et hvidt skaft, og han havde en gennemsigtig pose med til pengene.

Hos Nordsjællands Politi i Frederikssund er vicepolitikommissær Bengt Due heller ikke ukendt med tanken, at de to røverier inden for to dage er begået af den samme mand.

- Det er nærliggende at trække den parallel, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk