6. marts 2021
Bettina Smed må efter 12 år med en virksomhed indenfor beskæftigelse, rekruttering og udvikling selv kaste håndklædet i ringen og fyre alle sine ansatte.
gallery icon

Se billedserie

Bettina Smed må efter 12 år med en virksomhed indenfor beskæftigelse, rekruttering og udvikling selv kaste håndklædet i ringen og fyre alle sine ansatte.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kompetenceporten må lukke - 21 ansatte fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kompetenceporten må lukke - 21 ansatte fyret
Opdateret 22. februar 2013 kl. 07:00
Slagelse - 22. februar 2013 kl. 06:15
Af Arne Svendsen

Slagelse: I 12 år har konsulentfirmaet Kompetenceporten i Slagelse været med til at hjælpe mennesker i gang i forbindelse med arbejdsløshed. Nu må firmaet dog selv dreje nøglen og sende 21 mennesker ud i arbejdsløshed.

- Jeg er virkelig sønderknust over det, men jeg vil dog gerne understrege, at jeg ikke er bitter, siger indehaver Bettina Smed, der de sidste 10 år har drevet firmaet sammen med sin mand Torben, efter først at have drevet det i to år sammnen med Jesper Lindebjerg.

Bettina Smed henviser til, at hovedårsagen til at hun må begære firmaet konkurs er, at Slagelse Jobcenter i to omgange har meddelt hende med meget kort varsel, at de opsagde kontrakter og ikke mere ville visitere folk til hende.

- Det er sket i henhold til kontrakterne, så jeg er ikke bitter. Men jeg kunne dog godt tænke mig, at de havde informeret mig lidt tidligere, så jeg ikke lige pludselig fra den ene dag til den anden kom til at stå med medarbejdere, dyrt udstyr og lokaler, uden at have nogle indtægter, siger Bettina Smed.

Første opsigelse kom i marts sidste år, og siden blev også et samarbejde omkring flexjobbere opsagt her i januar.

- Jeg har ikke kunnet komme i dialog med ledere på Jobcentret, for at få en forklaring. I kølvandet på den seneste opsigelse skete der så desværre også det, at en af vore private kunder gik konkurs, så vi mistede et stort tilgodehavende. Samlet betød det så, at vi ikke kunne komme videre, siger Bettina Smed.

Lukningen får konsekvenser for arbejdsløse i Holbæk og Næstved, hvor firmaet også har aktivitet.

Læs mere i Sjællandske fredag.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk