22. januar 2018
Der er store planer for Ølsted Grusgrav, der snart bliver et rekreativt område med scener, legepladser, vandrestier og meget andet.$RETURN$$RETURN$
Der er store planer for Ølsted Grusgrav, der snart bliver et rekreativt område med scener, legepladser, vandrestier og meget andet.$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grusgrav klar til næste skridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grusgrav klar til næste skridt
Opdateret 14. februar 2013 kl. 14:02
Halsnæs - 14. februar 2013 kl. 07:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsnæs: Byrådet har vedtaget at godkende et lokalplanforslag til Ølsted Grusgrav, der vil omdanne hullet i jorden til et hyggeligt opholdssted for børnefamilier og naturelskere. Lokalplanforslaget giver mulighed for blandt andet at anlægge bålsteder, dyrehold, kælkebakke, friluftsscene, rekreative stier og ridestier. Der er også levnet mulighed for madpakkehus, fugletårn, shelter, naturlegeplads, parkeringsplads og toiletfaciliteter.

Skidt idé

I Byrådet var der derfor bred enighed om, at forslaget var fremragende. Men SF kastede grus i maskineriet ved at nægte at hoppe med på at tillade permanent lys i grusgraven.

- Det er en skidt ide af landskabelige hensyn. Vi synes også, det er en dårlig prioritering, hvis vi skal have lys på stierne. Så er der masser af andre steder med større behov for at få det, forklarede SF's byrådsmedlem Jørgen Hansen, der dog efterfølgende understregede at resten af forslaget var de rørende enig i.

SF's tre byrådsmedlemmer valgte derefter at tvinge en afstemning igennem om, hvorvidt lys burde forbydes i lokalplanen. Den tabte de med stemmerne 3-17. De andre partier i Byrådssalen tog i stedet borgmesterens parti. Han havde under behandlingen af lokalplanen i Økonomiudvalget foreslået, at der kun må opsættes lys langs stierne og af maksimal 80 centimeters højde. Det forslag vandt med stemmetallet 17-3.

Der er høringsfrist frem til den 10. april.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk