30. september 2020
Frederikssund Vikingespil sender otte kampklare mænd og kvinder afsted for at erobre britiske turister ved Jorvik Viking Festival i York, England.
gallery icon

Se billedserie

Frederikssund Vikingespil sender otte kampklare mænd og kvinder afsted for at erobre britiske turister ved Jorvik Viking Festival i York, England.
Foto: Lars Skov$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikinger sælger til turister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikinger sælger til turister
Opdateret 15. februar 2013 kl. 13:57
Frederikssund - 14. februar 2013 kl. 06:04
Af Maj-Britt Holm

Frederikssund Vikingespil sender en delegation til Jorvik Viking Festival 2013 for at markedsføre Danmark som et vikingeland overfor turister, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Otte mænd og kvinder fra vikingespillet drager onsdag den 20. februar på fire dages besøg i den britiske by York, hvor vikingefestivalen foregår for 28. gang. Rejseselskabet på 16-18 personer kommer også til at bestå af repræsentanter fra blandt andet Oresund Event Center, Østdansk Turisme i Region Sjælland og vikingecenter Ribe, som vikingespillet samarbejder med om markedsføringen af »vikingelandet Danmark«.

- Det er en udløber af, at vi deltog ved sidste års OL i VisitDenmarks præsentation af Danmark som turistland. Vi vil gerne vise og fortælle om vores vikinge-attraktioner, som vi har mange af især på Sjælland, fortæller Jesper Wittenburg, formand for Frederikssund Vikingespil, der skal med på turen.

Med på rejsen er britisk-fødte Nikki Sørensen fra Ølstykke, som er vokset op i York og skal hjælpe med kontakten til lokale turistbureauer.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?