21. april 2021
Bjørn Armbjørn
gallery icon

Se billedserie

Foto: Bjørn Armbjørn$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde bedst med tungerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde bedst med tungerne
Opdateret 13. februar 2013 kl. 13:57
Roskilde - 11. februar 2013 kl. 17:46
Af Helle Eriksen

Roskilde: Det blev holdet fra Roskilde, der løb med titlen som Danmarks bedste, da der lørdag var DM i ølsmagning på Bjergtrolden. Med Roskildeholdet som forsvarende mestre skulle konkurrencen holdes på hjemmebane, og det lykkedes endnu engang at smage sig frem til flest rigtige øl.

I alt 24 personer fordelt på otte hold deltog i mesterskabet, og modstanderne var udmærket klar over, at der sad nogle skarpe tunger fra Roskilde. En af Næstvedholdets deltagere måtte da også lige over til og sludre lidt - måske i håb om lige at lure på mestrenes svar, men det havde de garvede ølsmagere selvfølgelig taget højde for.

- Vi krydser ikke vores svar af på den her seddel, lød det fra den ene af Roskildeholdets deltagere, Henrik Prip om det stykke papir, som var delt ud af arrangørerne.

- Der er jo nogen, der lige skal over og kigge hele tiden, så vi holder svarene tæt ind til kroppen, afslørede han og viste et stykke papir, som var gemt under et andet og indeholdt Roskildes svar.

Deltagerne skulle smage på 13 øl i forskellige kategorier, og til hver øl var der tre svarmuligheder. Det lykkedes roskildenserne at ramme rigtigt på 10 ud af 13 øl, og dermed var guldet i hus foran Holbæk, der fik en andenplads og Odense, Lyngby og København, der måtte dele tredjepladsen med otte rigtige.

Læs hele reportagen i DAGBLADET Roskilde mandag.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk