25. maj 2019
Butiksindehaver Lis Christensen (i midten) viser nogle af sine varer frem. Anne-Marie Petersen til venstre er 184 centimeter høj, 62 år og fra Måløv. Jasmin Bart-Williams på 14 år er 183 centimeter høj og fra Herlev.
Butiksindehaver Lis Christensen (i midten) viser nogle af sine varer frem. Anne-Marie Petersen til venstre er 184 centimeter høj, 62 år og fra Måløv. Jasmin Bart-Williams på 14 år er 183 centimeter høj og fra Herlev.
Foto: Allan Nørregaard$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik for høje kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik for høje kvinder
Opdateret 04. februar 2013 kl. 07:10
Hillerød - 02. februar 2013 kl. 07:00
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød: Hjælpen er nu nær for kvinder, der er over 180 centimeter høje. Lis Christensen har nu åbnet en specialbutik med tøj til høje kvinder på Frederiksværksgade.

- Man tænker jo, hvordan har en lille dame på kun 1,73 fundet på det her? Jeg har nogle veninder, som gjorde mig opmærksom på, at der var et behov for en butik, hvor høje kvinder kan finde tøj, siger Lis Christensen, indehaver af »Højt og flot«.

Tøjet får hun leveret fra Tyskland, Holland, England og Schweiz, og der er tøj for kvinder i alle aldre.

- Mange unge piger på 12-14 år, vil gerne have helt stramme bukser, og de bliver bare så glade, når de ser, at det har jeg i deres størrelse. Derudover har jeg sko fra størrelse 42 til 45, siger Lis Christensen.

»Højt og flot« har kun åbent tirsdag og onsdag fra klokken 15 til klokken 18 samt den første lørdag i måneden fra 10 til 13. Lis Christensen holder dog ofte døren åben for kunder udenfor den almindelige åbningstid.

- Der er tit folk der ringer, som måske har lidt senere fri eller folk, der skal fra Jylland til København en weekend og spørger, om jeg ikke kan holde åbent. Det kan næsten altid lade sig gøre, siger Lis Christensen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede