17. november 2019
Bestyrelsen i Køge Økologiske Fødevaresfællesskab glæder sig over,at der er stor interesse for at være med i foreningen. De holder til på Det Grønne Hus i Køge.
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsen i Køge Økologiske Fødevaresfællesskab glæder sig over,at der er stor interesse for at være med i foreningen. De holder til på Det Grønne Hus i Køge.
Foto: Hans Jørgen Johansen$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesskab om grønsager vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesskab om grønsager vokser
Opdateret 30. januar 2013 kl. 12:26
Køge - 29. januar 2013 kl. 14:12
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: Fødevarefællesskabet i Køge er vokset fra at være en spirende ide hos nogle græsrødder til at blive en vidtfavnende forening. Foreningen er ved at samle de sidste tråde, så man er klar til at køre ud med grønsager til foråret.

På den seneste generalforsamling blev alle poster i bestyrelsen besat - lige på nær revisorposten, hvor der stadig er en ledig plads - og nu mangler kun det praktiske , fortæller Lene Karin Hansen, der er formand for den nystiftede forening Køge Økologiske Fødevare Fællesskab.

- Nu skal vi i gang med at få styr på alt det organisatoriske med hjemmeside, vagtplan, økonomistyring - og så skal vi bare have købt de praktiske ting som vægte og forklæder, fortæller hun.

Det er allerede lykkedes at få over 100 potentielle medlemmer gjort så interesserede, at de modtagter alle nyheder fra foreningen på en mailliste. Foreningens formål er som bekendt at etablere et fællesskab omkring muligheden for at få gode, lokale og ikke mindst økologiske grønsager på middagsbordet derhjemme.

- Vores hovedprincipper i forhold til leverandører er, at det skal være så lokalt som muligt og at de skal have et stort udbud, der passer med vores behov - og så skal det selvfølgelig være økologisk, understreger Lene Karin Hansen.

Fødevarefællesskabet har netop modtaget 26.000 Kroner i starthjælp fra Agende 21-puljen og formanden er glad for den kontante støtte til initiativet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk