25. oktober 2021
Alexandra Bach Ternstrøm
gallery icon

Se billedserie

Alexandra Bach Ternstrøm
Foto: Dick Lyngsie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk skuespiller til Mrs. World

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk skuespiller til Mrs. World
Opdateret 29. oktober 2009 kl. 06:51
Danmark - 28. oktober 2009 kl. 11:37
Af Erik Nielsen
Den danske skuespiller Alexandra Bach Ternstrøm skal repræsentere Danmark, når verdens smukkeste gifte kvinde skal kåres i Vietnam foran cirka 500 millioner tv-seere verden over.

Kåringen sker på den årlige Mrs. World-konkurrence , hvor 82 nationer fra hele verden dyster. Og i år er Danmark med i skikkelse af den 37-årige skuespiller, der er blevet udvalgt til at repræsentere sit fædreland foran 30 andre af landets smukkeste gifte kvinder.

Alexandra Bach Ternstrøm er uddannet skuespiller i USA og har blandt andet været stand-in for Cameron Diaz i Oliver Stone-filmen Any Given Sunday og medvirket i filmen Heartbreakers med Sigourney Weaver og Jennifer Love Hewitt i hovedrollerne. Hun har lige nu en af de større roller i Jonas Kvist Jensen kommende danske spillefilm Mord på mere end én Måde, som har premiere i starten af 2010.

Efter 13 år i USA vendte Alexandra i sommeren 2006 hjem med sin familie for at give sine børn et godt afsæt i det danske rødder, og hun er nu ved at skabe sig en ny karriere her i landet. Det ledte til en casting til Mrs. World 2009, som er den første skønhedskonkurrence hun deltager i.

Konkurrencen afholdes i dagene 20.-22.november 2009, og finalen bliver tv transmitteret over hele verden den 22. november.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?