21. september 2021
Dyrenes Beskyttelse hentede i aftes 30 hunde hos Kennel Hof-Joy. Der er også aftale om at hente resten, så ejeren har maksimalt 10 hunde tilbage.
Dyrenes Beskyttelse hentede i aftes 30 hunde hos Kennel Hof-Joy. Der er også aftale om at hente resten, så ejeren har maksimalt 10 hunde tilbage.
Foto: Allan Grasberger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30 hunde blev fjernet fra kennelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 hunde blev fjernet fra kennelen
Opdateret 18. januar 2013 kl. 18:59
Faxe - 16. januar 2013 kl. 14:42
Af Allan Grasberger

haslev: Dyrenes Beskyttelse fik tirsdag aften mulighed for at give kennelejer Torben Thorsø en hjælpende hånd, da foreningen - efter aftale - dukkede op på adressen Skuderløsevej 20 uden for Haslev.

Parterne blev enige om, at Dyrenes Beskyttelse kunne tag 30 af hundene med fra stedet, og de blev ikørt til Roskilde Dyreinternat. Dorte Rebbe fra foreningen fortæller, at det var Torben Thorsø selv, som henvendte sig til Dyrenes Beskyttelse for at få hjælp, og at der er lavet en aftale om at overtage resten af hundene, så der kun er maksimalt 10 hunde tilbage.

På dyreinternatet bliver hundene undersøgt og får et mentalt "timeout", som Dorte Rebbe betegner det, hvorefter de vil blive tilbudt familier, som kan tilbyde et stabilt hjem til dyrene.

At dyrene fra kennelen måske har brug for et "timeout", skyldes, at de har fået meget lidt tid udendørs, og at de gennem længere tid har været låst inde i deres bure på kennelen. Forholdene har været på en måde, så politi og kredsdyrlægen har givet påbud om senest 1. februar at mindske antallet af hunde til maksimalt 10.

Læs også DAGBLADET og Sjællandske.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk