31. maj 2020
Cassiopeia Dansebar blev udsat for brandattentat den 23. december. Der skete stor skade på inventaret, men der var ingen mennesker til stede.
Cassiopeia Dansebar blev udsat for brandattentat den 23. december. Der skete stor skade på inventaret, men der var ingen mennesker til stede.
Foto: Jens Christian Bachmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Diskotek storskadet efter brandattentat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diskotek storskadet efter brandattentat
Opdateret 31. december 2012 kl. 09:04
Næstved - 28. december 2012 kl. 09:17
Af Annika Fossá
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen fik en kedelig start for diskoteksejer Dorthe Kronevald.

- Det må man sige. Der blev smidt en bombe ind på mit diskotek, fortæller den chokerede ejer til Sjællandske.

Lillejuleaften ved 19-tiden blev brandvæsen og politi tilkaldt til Algade, hvor diskoteket ligger. Naboer til det populære diskotek havde opdaget, at der var ild i stedet, og både brandvæsen og politi rykkede hurtigt ud.

- Der var heldigvis ingen mennesker til stede, så ingen kom til skade. Men jeg vil helst ikke udtale mig om det, for politiet efterforsker sagen nu, siger Dorthe Kronevald.

Påsat brand

Politiet vil ikke gå så vidt som at kalde det, der har forårsaget diskoteksbranden for en bombe, men der er ifølge politiet ingen tvivl om, at branden ikke er opstået af sig selv. De kunne hurtigt konstatere, at branden på diskoteket var påsat.

- Branden er opstået ved, at der er lavet en anordning, sådan at der sættes ild på med forsinkelse. Det er noget med et stearinlys, og når det så er brændt ned, sætter det ild til, fortæller politikommissær Steffen Hedemand fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han kan fortælle, at der er sket relativt megen skade på diskoteket på grund af branden, blandt andet er nogle vinduer sprunget.

- Der har været en stor brand inde i selve lokalet, men den er hurtigt blevet nedkæmpet, så den har ikke spredt sig. Nu afventer vi de tekniske undersøgelser, og vi er i gang med at afhøre naboer og andre, der kunne tænkes at vide noget, siger politikommissær Steffen Hedemand..

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk