21. april 2021
Anna Schwartz' nye single: "I tried" kan downloades via iTunes og har allerede fået en del opmærksomhed, hvis man ser på de mange "hits", som sangen og sangerinden har på både YouTube og Facebook.
Anna Schwartz' nye single: "I tried" kan downloades via iTunes og har allerede fået en del opmærksomhed, hvis man ser på de mange "hits", som sangen og sangerinden har på både YouTube og Facebook.
Foto: Sascha Finne-Larsson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg går mine egne veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg går mine egne veje
Opdateret 21. december 2012 kl. 19:59
Stevns - 21. december 2012 kl. 17:25
Af Kathrine Harvey

Valløby: Rasmus Seebach er for mange musikelskere noget nær det perfekte eksempel på, hvordan børn af kendte sangere formår at træde ud af Fars eller Mors "skygge" og skabe deres egen musikidentitet.

Det samme er tilfældet for 23-årige Anna, der deler efternavn med den lokale skjald fra Valløby: Kim Schwartz. Hun har netop sendt sin første single på engelsk på gaden: "I Tried", og selv om hun har fået musikken og interessen for selv at skrive og synge sange ind med modermælken, er hun meget bevidst om, at hun laver musik på sine egne præmisser - og ikke i skyggen af sin fars musikalske karriere. Det skriver DAGBLADET Køge fredag.

- Jeg har altid spillet musik og sunget derhjemme, både sammen med min far og for mig selv, og jeg har selv skrevet sange i nogle år efterhånden. Jeg nok fået den grundlæggende musikalitet og træning med hjemmefra, og ja, min far er Kim Schwartz, men han er netop min far og en kæmpe støtte for mig og har altid været det. Jeg føler ikke, at jeg har haft brug for at distancere mig fra, at han også er musikeren Kim Schwartz i forhold til min egen musik. Han har jo også lidt været min mentor, når det kommer til min grundlæggende passion for musikken, siger Anna Schwartz.

Sidste år debuterede hun med sin allerførste single: "Forsvundet i dig", som sammen med den nye single vil være at finde på et kommende album fra den unge sangfugl, som hun håber udkommer i foråret. I øjeblikket er arbejdstitlen på albummet: Imperfect.

- Det bliver mit første album og må gerne være et udtryk for, hvor jeg står lige nu - både personligt og i forhold til min musik: Jeg er stadig ung og udvikler mig hele tiden, men mine sange handler også om, at man ikke for en hver pris altid skal stile efter det perfekte i livet, siger Anna Schwartz.

Hun fortæller, at teksten til sangen dukkede op i hendes hoved under en gåtur langs strandbredden i Strøby Egede.

- Jeg gik med James' (James Thomas, der er produceren bag nummeret red.) melodi til sangen i ørene, og lidt efter lidt kom ordene til sangen frem. Jeg satte mig på en bænk og fik mere og mere hold på, hvordan sangen skulle være, så det var faktisk en ret sjov oplevelse.

Selv om Anna Schwartz har et album på vej, er hun endnu ikke helt afklaret med, hvordan hendes musikalske fremtid skal tegne sig. Hun er i øjeblikket handelselev hos en forretning i Køge, da hun er ved at uddanne sig inden for marketing og salg.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk