11. maj 2021
Tatovør Jacob Welling har selv doneret 700 kroner af de foreløbig 6635 kroner, som "Tattoo Mini og Venners Julehjælp" har samlet til Røde Kors' julehjælp til betrængte familier.
Tatovør Jacob Welling har selv doneret 700 kroner af de foreløbig 6635 kroner, som "Tattoo Mini og Venners Julehjælp" har samlet til Røde Kors' julehjælp til betrængte familier.
Foto: Maj-Britt Holm$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julehjælp fra tatovør med venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julehjælp fra tatovør med venner
Egedal - 20. december 2012 kl. 06:04
Af Maj-Britt Holm

Ølstykke: Tatovør Jacob Welling fra Ølstykke og hans netværk ligger lige nu i spidsen i Røde Kors' indsamling på internettet til julehjælp for betrængte familier i Danmark, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Sent onsdag eftermiddag havde "Tattoo Mini Og Venners Julehjælp" foreløbigt samlet 6635 kroner, så ni familier kan få en julemiddag.

- Jeg så noget om indsamlingen på nettet og tænkte, hvornår har jeg selv gjort noget for andre. Jeg synes, det er et godt initiativ, og da jeg har rimelig mange kontakter på min tattoo-profil på Facebook - 13.000 - tænkte jeg, at det da kunne blive til "lidt", hvis folk bare gav 20 kroner. Men det er jo ikke mig, det er mine venner og kontakter, der har gjort det her. Jeg har kun taget initiativet, forklarer Jacob Welling.

Blandt venner kaldes han "Tattoo Mini", og han har drevet Bad Boyz Tattoo i Havnegade i Frederikssund i snart 13 år og den 1. januar 2013 åbner tatovør-forretningen All Ink på Vangede Bygade i Gentofte.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?