20. februar 2018
Forhåbentlig er det kun et forbigående problem, at de fleste mulige kunder netop går forbi Stoppestedet på Banegårdspladsen. Nu er det op til ErhvervsMægler Næstved at skabe liv i bygningen.
gallery icon

Se billedserie

Forhåbentlig er det kun et forbigående problem, at de fleste mulige kunder netop går forbi Stoppestedet på Banegårdspladsen. Nu er det op til ErhvervsMægler Næstved at skabe liv i bygningen.
Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ErhvervsMægler skal få liv i Stoppestedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ErhvervsMægler skal få liv i Stoppestedet
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:06
Næstved - 18. december 2012 kl. 10:20
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved // Det er en fordel, at vi er mange i Stoppestedet. Konkurrence er sundt, og vi ser hen til, at Banegårdspladsen er et mødested i byen.

Sådan lød det fra indehaverne af Bagels To Go, Pernille og Kenneth Kofoed, da Stoppestedet foran Næstved Station blev taget i brug for godt halvandet år siden. På åbningsdagen var Bagels To Go det eneste åbne køkken af de seks mulige i det kombinerede spisehus og ventesal, og sådan er det også i dag.

Som tiden er gået har andre lejere nemlig givet op, og her og nu står fire af de seks lejemål i den såkaldte foodcourt tomme, mens is-forretningen Paradis holder vinterlukket frem til marts.

I øjeblikket er en stor del af fællesarealet i den 600 kvadratmeter store bygning desuden afspærret på grund af ombygning, men der er stadig god plads til de kunder, der stikker hovedet indenfor.

Billigere leje og ny indretning

For nylig har ErhvervsMægler Næstved overtaget opgaven med at udleje de ledige køkkener, og erhvervsmægler Jakob Duemose mener, det er på tide at gøre op med tanken om seks selvstændige restauranter med fælles spiseplads.

- Man har jo kunnet konstatere, at den måde, det er strikket sammen på ikke duer. Der er ingen, der tager ansvar for fællesområdet, så jeg mener, man skal dele lokalet op med nogle glasvægge. Desuden foreslår jeg, at man slår to køkkener sammen, siger Jakob Duemose, der allerede har haft en fremvisning for den tidligere køkkenchef i Holmegaard Park, Ilham Tarfaoui Mook, der har planer om at åbne en tapas-restaurant.

Hidtil har husleje-niveauet gjort det svært at udleje de tomme forretninger, men på Jakob Duemoses foranledning er Sophienberg Ejendomsudvikling, der ejer bygningen, gået med til en nedsættelse.

- Jeg har bedt om få sat huslejen ned, så den er realistisk i forhold til markedet. Så nu er den på mellem 8.000 og 13.000 kroner om måneden, siger Jakob Duemose, der også er klar til en snak med potentielle lejere, der vil bruge lokalerne til andet end restaurant.

- Der er jo en lokalplan, der skal overholdes, men hvis nogen er interesseret i at drive en virksomhed, der giver mening, så må vi jo drøfte det med kommunen, siger Jakob Duemose.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk