21. april 2021
Picasa
gallery icon

Se billedserie

Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den bedste juleøl er kåret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den bedste juleøl er kåret
Opdateret 07. december 2012 kl. 10:39
Ringsted - 05. december 2012 kl. 15:49
Af Jakob Fønss

Den bedste julebryg fra lokale bryghuse på Midt- og Nordvestsjælland er kåret, og vinderen blev "Det lille Bryggeri" fra Bringstrup ved Ringsted. Det er andet år i træk, at bryggeriet vinder titlen "Årets Fnug". I år vandt bryggeriet med deres Vintage Juleøl 2012 i skarp konkurrence med Hornbeer og Søkildegård.

Ved bedømmelsen af øllet lægges vægt på øllets formål, nemlig at være den gode ledsager til julens mad og traditioner. Alle øl blev vurderet i tre kategorier duft og udseende, smag og fylde, helhedsindtrykket. Der kan gives maximalt 30 point, og vinderen var med sine 24,31 point i særklasse den foretrukne.

Arrangementet er et samarbejde mellem Danske Ølentusiasters afdelinger i området og mikrobryggerier i det Midt- og Nordvestsjællandske område. Kåringen fandt sted som ølsmagning med panel-bedømmelse og kåring på Bryghuset No5 i Holbæk, og panelet bestod af hjemmebryggere, entusiaster, eksperter og helt almindelige forbrugere.

På andenpladsen kom Hornbeer Juleøl, der brygges af Jørgen Fogh Rasmussen i Skibby ved Kirke Hyllinge, mens Det Lille Bryggeri også snuppede tredjepladsen med "Julemandens Trøst".

Ved kåringen af årets julebryg fra Midt- og Nordvestsjælland var ni af områdets bryggerier repræsenteret med 13 juleøl. Danske Ølentusiaster har over 9000 medlemmer og lokale afdelinger i Ringsted, Holbæk, Haslev, Slagelse, Næstved, Roskilde og Køge.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk