23. februar 2020
Fredag morgen ankom juletræet endelig til Egedalsvænge i Kokkedal, og her forventes det at blive sat op på pagoden mit i boligområdet i løbet af lørdagen. Foto: Lars Skov
Fredag morgen ankom juletræet endelig til Egedalsvænge i Kokkedal, og her forventes det at blive sat op på pagoden mit i boligområdet i løbet af lørdagen. Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juletræssagen: Nu er træet kommet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juletræssagen: Nu er træet kommet
Opdateret 30. november 2012 kl. 20:53
Fredensborg - 30. november 2012 kl. 09:43
Af Anders Fallesen og Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kokkedal: Beboere i Egedalsvænge kunne fredag morgen se et juletræ, da de gik ud til deres biler eller gik mod stationen for at tage på arbejde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Juletræet er endnu ikke sat op på pagoden midt i Egedalsvænge, men kunne ses i varegården ved ejendomskontoret, hvor træet skulle gøres klar med lys og pynt.

arrow Læs også: Se billederne: Juletræet er på plads i Egedalsvænge

Det forlyder, at træet bliver sat op på pagoden lørdag den 1. december. Dermed tyder alt på, at afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge er blevet enige om at opsætte juletræet, selvom der i går ikke kom nogen officiel udtalelse fra bestyrelsen. Hele torsdagen var der lagt pres på bestyrelsen for at få sat juletræet op, også fra Boligforeningen 3B, hvor formanden Steffen Morrild kom med den klare opfordring: Få nu det træ sat op.

Nu opfordrer borgmester Thomas Lykke Pedersen til at se fremad:
- Det glæder mig utrolig meget, at der endelig kommer et juletræ op i Egedalsvænge. Nu skal vi fokusere på alle de store og positive ting, der skal ske i Kokkedal - blandt andet med det store klimaprojekt og byudviklingen. Vi lægger nu den kedelige sag om juletræet bag os, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen (S).

På et ekstraordinært afdelingsmøde onsdag aften blev bestyrelsen stort set genvalgt, men selvom det oprindelige flertal mod juletræet også blev genvalgt, var der på mødet en klar positiv stemning for, at juletræet skulle op.
Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

arrow Juletræet: Antiislamister afblæser demonstration
30. november 2012 kl. 14:30 Opdateret: kl. 14:51
arrow 3B: Se at få sat juletræet op
29. november 2012 kl. 15:28 Opdateret: kl. 12:46
arrow Efter mødet: De samme skal nu samarbejde
29. november 2012 kl. 07:04 Opdateret: kl. 11:17