27. september 2020
90 rulleskøjteløbere deltog i konkurrencen i Balsmosehallen.
gallery icon

Se billedserie

90 rulleskøjteløbere deltog i konkurrencen i Balsmosehallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 90 rulleskøjteløbere på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 rulleskøjteløbere på gulvet
Egedal - 27. november 2012 kl. 09:11

Weekenden bød på masser af pailletter og piruetter, da Smørum Rulleskøjte Klub afholdt Sjællands Mesterskab, Sjællands Stævne og SRK Cup i kunstrulleskøjteløb i Balsmosehallen i Smørum. Det fortæller klubbens PR-ansvarlige Birgitte Lund i en pressemeddelelse.

Over 90 løbere deltog i konkurrencen. Stævnet startede med konkurrence i figurløb efterfulgt af hver løbers eget solo program til udvalgt musik. Der blev også vist forskellige show med lige fra to til 21 løbere i showgruppen.

Udover rulleskøjteløbere fra Smørum deltog løbere fra Frederikssund, Jyderup og Næstved i konkurrencen Den yngste løber var seks år og kom fra rulleskøjteklubben i Frederikssund.

"For en del af løberne var det første gang, de skulle på gulvet, for at vise det de har lært under træningen ude i deres klubber. Der var derfor sommerfugle i maven hos mange og stor koncentration fra alle, da de skulle vise spring, trin og rullekjolerne frem. For de mindste var der højt op på sejrsskamlerne, men det var turen værd at dømme ud fra deres store smil.", skriver Birgitte Lund.

Har debatten om sexisme taget overhånd?