6. marts 2021
Efter at have skrevet science fiction-noveller i adskillige år har Lars Ahn Pedersen nu sendt sin første bog i eget navn på gaden.
Efter at have skrevet science fiction-noveller i adskillige år har Lars Ahn Pedersen nu sendt sin første bog i eget navn på gaden.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-journalist bag Månebase Rødhætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-journalist bag Månebase Rødhætte
Opdateret 19. november 2012 kl. 06:42
Roskilde - 18. november 2012 kl. 12:47
Af Steen Østbjerg
Roskilde: DAGBLADET Roskildes redaktionsleder Lars Ahn Pedersen har udsendt en novellesamling, der er spækket med trebenede rumvæsner, havfruer og varulve.

Ved siden af sit arbejde som journalist har han de seneste fem år skrevet science fiction-, fantasy- og horror-noveller, og inden for den genre har han udviklet sig som en af de mest iøjnefaldende danske forfattere. Han har vundet flere konkurrencer og blev tidligere i år tildelt Niels Klim-Prisen for sin novelle "En helt almindelig død" - en titel, som de fleste "normale" mennesker nok vil mene er falsk varebetegnelse.

Hidtil har novellerne været trykt i antologier og magasiner, men nu debuterer Lars Ahn Pedersen med sin første selvstændige udgivelse i form af novellesamlingen "Månebase Rødhætte." I sit eget forord advarer Lars Ahn Pedersen mod forekomsten af havfruer, varulve og spøgelser, men den advarsel bør ikke skræmme nogen væk, for hele samlingen er lige så velskrevet og morsom som alt andet fra hans hånd, selv om det er af en anden verden.
arrow Lokal journalist udgiver horrornoveller
25. juni 2017 kl. 14:04 Opdateret: kl. 17:38
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk