15. juni 2021
Byernes juleudsmykning i gaderne er en del af den glæde og forventning, som bygges op frem mod juleaften, mener Per Frost Henriksen (S). Arkivfoto
Byernes juleudsmykning i gaderne er en del af den glæde og forventning, som bygges op frem mod juleaften, mener Per Frost Henriksen (S). Arkivfoto
Foto: Leo Grdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: Det er en ommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: Det er en ommer
Opdateret 07. november 2012 kl. 16:52
Fredensborg - 07. november 2012 kl. 16:35
Socialdemokraterne opfordrer også afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge til at genoverveje beslutningen om, at der ikke skal være juletræ i Egedalsvænge i år.

- Det er et dumt sted at spare, og det må være muligt, at finde penge til et juletræ, også i Egedalsvænge. Jeg vil opfordre afdelingsbestyrelsen til at genoverveje beslutningen, så der kan komme julestemning i bebyggelsen, siger Per Frost Henriksen.

Per Frost Henriksen understreger, at juletidens tradition med juletræer, lys og juleudsmykning i gaderne er en del af den glæde og forventning, som bygges op frem mod juleaften.

- Jeg håber, at afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge i Kokkedal besinder sig og får sat det traditionelle juletræ op i bebyggelsen. Det er en dejlig tradition, som mange og især børnene glæder sig til, siger Per Frost Henriksen (S).
arrow Juletræ udfordrer tavse muslimer
08. november 2012 kl. 06:22 Opdateret: kl. 12:28
arrow DF: Egedalvænge skal have sit juletræ i fred
07. november 2012 kl. 17:02 Opdateret: kl. 17:05
arrow DF: Et angreb på den danske kultur
07. november 2012 kl. 16:53 Opdateret: kl. 17:01
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?