29. juli 2021
Vejdirektoratet har følgende bud på linjeføring af vejen mellem Næstved og Rønnede. 
 A går nord om Holme Olstrup, B mellem Holme Olstrup og Toksværd, C er en omfartsvej, mens E er en ny motorvej syd om Holme Olstrup og Toksværd.
Vejdirektoratet har følgende bud på linjeføring af vejen mellem Næstved og Rønnede. A går nord om Holme Olstrup, B mellem Holme Olstrup og Toksværd, C er en omfartsvej, mens E er en ny motorvej syd om Holme Olstrup og Toksværd.
Foto: Tina Dilling Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motorvej vil koste en milliard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorvej vil koste en milliard
Opdateret 09. november 2012 kl. 12:30
Næstved - 07. november 2012 kl. 08:42
Af Mogens Lorentzen
Efter mange års kamp er der nu konkrete planer om en motorvej mellem Næstved og Rønnede. Den vil koste en milliard kroner, og Næstved byråd skal nu tage stilling til linjeføringen for vejen.

Vejdirektoratet har udarbejdet fire forslag til linjeføring, og det er økonomisk mest fordelagtigt at anlægge en ny motorvej.

- Det er meget vigtigt, at vi bliver enige i Næstved, siger medlem af folketingets trafikudvalg Karsten Nonbo (V). Han tilføjer, at der er 15 millioner kroner klar til at foretage de nødvendige miljø-undersøgelser. Derefter skal linjen endeligt fastlægges, og der skal vedtages en anlægslov i Folketinget.

Der kører dagligt er 17.000 biler på Rønnede-Næstved vejen.

Vejen mellem Næstved og motorvejen ved Rønnede er en del af den sjællandske trafikforbindelse mellem Rønnede, Næstved,Slagelse opg Kalundborg. Den har fået højeste prioritet af Region Sjælland.
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk