6. marts 2021
Line Bøttern, Smørum Rulleskøjte Klub løber i rækken Ungdom.
gallery icon

Se billedserie

Line Bøttern, Smørum Rulleskøjte Klub løber i rækken Ungdom.
Foto: Birgitte Lund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Delt fjerdeplads til rulleskøjteløbere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Delt fjerdeplads til rulleskøjteløbere
Opdateret 06. november 2012 kl. 06:39
Egedal - 05. november 2012 kl. 06:07
Af Malene Koops Grønborg
Smørum: En stor konkurrence i kunstrulleskøjteløb er i de seneste tre dage blevet holdt i Smørum Hallen, hvor otte forskellige europæiske lande deltog.

Smørum Rulleskøjte Klub holdt det internationale stævne, der kaldes Interland Cup 2012. 85 løbere fra Belgien, Holland, Schweiz, Slovenien, Spanien, Tyskland, Østrig og Danmark var med til stævnet sammen med deres trænere, og flere havde også taget familien med på turen. Løbernes solopræstationer blev bedømt af seks internationale dommere.

- Selv om de ni danske løbere ikke kom på vinderpodiet placerede de sig så godt, at det i konkurrencen imellem landene blev til en flot fjerdeplads for Danmark delt med Schweiz. Tyskland kom på førstepladsen i den samlede konkurrence mellem nationerne, oplyser Birgitte Lund, der er bestyrelsesmedlem i Smørum Rulleskøjte Klub.

- De ni danske løbere, hvoraf de fire er fra Smørum Rulleskøjte Klub, gjorde en fantastisk indsats. De fik hver en fabelagtig personlig oplevelse og erfaring, og de vil nu gå motiverede tilbage til træningen og arbejde videre med deres individuelle mål. Deres erfaringer kan ikke kun bruges på rulleskøjterne men også i deres hverdag, fortæller hun.

Efter konkurrencens afslutning blev lørdag aften afsluttet med en fælles fest. Her blev rulleskøjterne skiftet ud med danseskoene, og der blev spillet op til dans og hygge på tværs af landegrænser og sprog.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?