6. marts 2021
Ni danske løbere er med ved Interland Cup 2012. Her ses til venstre 14-årige Emma Haugaard fra Frederikssund, der stiller op for Smørum Rulleskøjte Klub.
Ni danske løbere er med ved Interland Cup 2012. Her ses til venstre 14-årige Emma Haugaard fra Frederikssund, der stiller op for Smørum Rulleskøjte Klub.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni ruller sig ud for Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni ruller sig ud for Danmark
Opdateret 05. november 2012 kl. 07:25
Egedal - 03. november 2012 kl. 06:23
Af Annemette Ross Jensen
Smørum: En god figur. Det er både bogstaveligt talt og i overført betydning målet for de ni danske kunstrulleskøjteløbere, der stiller op til Interland Cup 2012 i Smørum Hallen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De repræsenterer Danmark ved det internationale stævne med kunstrulleskøjteløbere fra otte forskellige europæiske lande. Louise Kastrup, der har været landstræner i fire år, har følgende forventninger til sine løbere ved konkurrencen, der startede i aftes og slutter i dag.

- Jeg har en forventning om, at de kommer ud på gulvet og løber det bedste, de kan, og at de viser, at Danmark er nået endnu et stykke i den rigtige retning, siger hun til Frederiksborg Amts Avis under træningen fredag formiddag.

Smørum Rulleskøjte Klub, SRK, som arrangerer stævnet, har selv fire løbere med. Det er Kristine Lund Michaelsen, Line Bøttern, Nadia Rømer og Emma Haugaard, og landstræneren synes, det er rigtigt fedt, at de danske løbere får mulighed for at løbe for et hjemmepublikum.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?