14. april 2021
- Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan resten af udvalget kan argumentere for, at de - så vidt jeg ved - 85 tvangstilsluttede fjernvarmekunder, skal blive ved til den bitre ende, siger udvalgsformand Erling Hugger Jakobsen (S).
gallery icon

Se billedserie

- Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan resten af udvalget kan argumentere for, at de - så vidt jeg ved - 85 tvangstilsluttede fjernvarmekunder, skal blive ved til den bitre ende, siger udvalgsformand Erling Hugger Jakobsen (S).
Foto: Allan Grasberger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strategisk nej til at fjerne fjernvarmetvang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strategisk nej til at fjerne fjernvarmetvang
Opdateret 31. oktober 2012 kl. 15:28
Faxe - 30. oktober 2012 kl. 06:34
Af Nikolaj Rasch Skou
Terslev: - Jeg blev nedstemt, og jeg forstår det simpelthen ikke, for jeg troede, at stavnsbåndet var ophævet.

Det siger Erling Hugger Jakobsen (S) efter det seneste møde i tværpolitisk udvalg for Ørslev-Terslev Fjernvarmeværk, som han her formand for.

Her kom Erling Hugger Jakobsen og forbrugerne Kåre Christensen og Steen Dyrheden i mindretal på formandens eget forslag om at fritstille de lidt mere end 100 ejendomme på Tøkildevej, Terslev Møllevej og i Nysøvænget og Ternesøparken, som er tvangstilsluttet E.ONs dyre fjernvarme.
Stategi
Hvis forbrugerrepræsentant Peer Lang Pedersen havde stemt sammen med formanden og de to andre forbrugere, så havde borgmester Knud Erik Hansen (S), klimaudvalgsformand Nelle Søndermand (SF) og Ivan Lilleng (K) ikke kunnet mønstre et flertal imod en indstilling til byrådet om at ophæve tilslutningspligten.

- Det er forsøgt før (ved forslag fra Steen E. Petersen (DF), red.), så der skal ligesom være noget nyt i sagen, før vi beder byrådet om at se på den igen. Ellers kommer vi ikke nogen vegne. Når vi får en samfundsmæssig analyse, så var vi mulighed for at agere overfor byrådet og E.ON. Det er den taktiske overvejelse, som gør, at jeg stemte imod Erling Hugger Jakobsens forslag, siger Peer Lang Pedersen.

Læs også DAGBLADET og Sjællandske
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk