23. november 2017
Allerede i den første time var der meget pænt besøgt på weekendens store loppemarked i FrederiksborgCentret. Markedet fortsætter søndag.
gallery icon

Se billedserie

Allerede i den første time var der meget pænt besøgt på weekendens store loppemarked i FrederiksborgCentret. Markedet fortsætter søndag.
Foto: Jens Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort loppemarked fortsætter søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort loppemarked fortsætter søndag
Hillerød - 27. oktober 2012 kl. 19:16
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hillerød: Torben Kruse slog lørdag dørene op til et af sine to årlige loppemarkeder i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor han har arrangeret loppemarked i 15 år.

- Det er nu så fasttømret i Hillerød, at jeg har udsolgt af stadepladser flere måneder før, siger Torben Kruse, der selv har en stadeplads ude i forhallen sammen med hustruen Karin Palshøj (jo, det er hende fra sporten på DR) og de store børn Aksel og Cornelia.

- Jeg har lavet det her så mange år, at jeg om morgenen kan se på køen, hvordan det vil gå, og jeg kunne se her til morgen, at det vil blive en succes i Hillerød, hvor der vil komme mellem 3500 og 4500 kunder. Se, folk går ud med varer. Er det ikke skønt? Det kan jeg godt glæde mig over, selvom det også er en forretning, siger Torben Kruse, der lørdag omkring klokken 13 var optimist om tilstrømningen, men endnu ikke havde tal på den.

Loppemarkedet i FrederiksborgCentret har 160 stader, og markedet fortsætter søndag den 28. oktober klokken 10-16.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk