11. august 2020
Den 51-årige Stig Grenov fra Hørsholm bliver Kristendemokraternes nye formand.
Den 51-årige Stig Grenov fra Hørsholm bliver Kristendemokraternes nye formand.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stig Grenov bliver ny formand for Kristendemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stig Grenov bliver ny formand for Kristendemokraterne
Opdateret 22. oktober 2012 kl. 07:27
Hørsholm - 20. oktober 2012 kl. 04:00
Af Julie Grothen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hørsholm: Lavkonjunktur sætter fokus på de nære værdier. Mennesket kommer i centrum. Derfor arbejder tiden for Kristendemokraterne. Sådan siger Stig Grenov, der ved Kristendemokraternes landsmøde den 27. oktober tiltræder som partiets nye formand, efter Per Ørum Jørgensens bratte exit.

- I den lange tid, der har været højkonjunktur, har vi kunnet bilde os ind, at vi kunne klare det uden at have værdierne med. Det er ikke fordi, jeg siger, at lavkonjunktur er godt, men det kan afstedkomme noget. Tiden arbejder for Kristendemokraterne, siger Stig Grenov til Frederiksborg Amts Avis.

Partiet fik ved valget i 2011 under én procent af stemmerne. Og Kristendemokraterne er fortsat i gang med at indsamle de 20.000 underskrifter, der skal til for at stille op til næste Folketingsvalg.

- Vi regner med at få vælgererklæringerne i hus inden nytår. Det er realistisk, at vi er opstillingsparate først i det nye år, siger Stig Grenov.

Stig Grenov har været medlem af Kristendemokraterne siden 1990 og har været politisk næstformand i partiet. I dag er han partiets internationale sekretær. Han bor i Hørsholm og arbejder til daglig som lærer på Marie Mørks Skole i Hillerød.
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?