17. januar 2018
Starlinerens interiør.
Starlinerens interiør.
Foto: Ørslev
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Luksus bus til 4,6 mio. kr. som den eneste i Skandinavien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luksus bus til 4,6 mio. kr. som den eneste i Skandinavien
Opdateret 20. oktober 2009 kl. 08:37
Vordingborg - 18. oktober 2009 kl. 17:07
Af Svend Klarskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Vordingborg: Mange har prøvet at køre med en fire-stjernet bus til ferimål i udlandet. Ikke så tosset endda. Men ligesom der findes et syvstjernet hotel i Dubai, er der altså også en bus i en kategori, hvor ingen andre kan være med. Og sådan en er hjemmehørende på Københavnsvej 347. Hos Ørslev Gruppe & Specialrejser A/S. En Neoplan Starliner V.I.P. konferencebus. Et dollargrin til 4,6 mio. kr.. Den eneste af slagsen i hele Skandinavien - og kun få måneder gammel.

At administrerende direktør, Ole Pedersen, stråler, når han viser sin bus frem, er ikke overraskende. Her er tale om luksus ud over alle grænser. Ole Pedersen har selv designet bussen ned i de mindste detaljer. Og det er gjort med en sikker hånd - owg idé om, hvordan man kræser for kunderne.

Umiddelbart er der højt til loftet. Starlineren er lige så høj som en dobbeltdækker-bus. I bagenden af bussen er der køkken i Bundesliga-klassen - kan man vist godt kalde det - også i relation til, at bussen er specialbygget på en fabrik lidt uden for München i Sydtyskland. Glas og postelin bærer Ørslev-logoet, og selv tallerkenholderne er special-designet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk