16. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AGF-bomber nyder Arsenal-forbindelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF-bomber nyder Arsenal-forbindelsen
AGF's superliga-topscorer, Aron Jóhannsson, er stolt over at blive kædet sammen med storklubben fra London.
Sport - 01. oktober 2012 kl. 07:00
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Den britiske tabloidavis The Sun sætter Superligaens topscorer, Aron Jóhannsson, i forbindelse med mægtige Arsenal fra den engelske hovedstad.

Og den 21-årige islænding erkender, at han er smigret over den mulige interesse, selvom han ikke helt tør tro på The Sun.

- Jeg så det godt i The Sun, men jeg tror ikke, man skal tro på alt, hvad de skriver. Men det er selvfølgelig rart at blive sat i forbindelse med sådan en stor klub, siger Aron Jóhannsson.

Ifølge spillerens agent, Magnus Agnar Magnusson, er der ikke nogen konkret interesse, og spilleren selv holder fokus på Superligaen.

- Jeg spiller for AGF nu, og jeg skal bare koncentrere mig om at spille for AGF og blive ved med at score mål. Jeg er inde i en rigtig god periode, og jeg vokser med holdet, siger han.

AGF ligger lige nu nummer fire i Superligaen, og holdet skaber flere chancer end sidste sæson, hvilket er med til at sætte angriberne i scene.

Det giver udviklingsmuligheder, men en gang i fremtiden vil islændingen gerne videre, erkender han.

- Selvfølgelig vil jeg gerne tage et større skridt en dag, men jeg er måske ikke klar endnu, siger Aron Jóhannsson, der har scoret 11 mål i 11 superligakampe i denne sæson.

Senest scorede han søndag, da AGF ude vandt 2-1 over OB.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk