11. maj 2021
Thomas Bruun fik ikke scoret for Herlufsholm, men han pressede Helsinges anfører Kenneth Jessen til at sende bolden i eget net til 2-0 efter 40 minutter.
Thomas Bruun fik ikke scoret for Herlufsholm, men han pressede Helsinges anfører Kenneth Jessen til at sende bolden i eget net til 2-0 efter 40 minutter.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målmand stjal sejren fra Herlufsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmand stjal sejren fra Herlufsholm
Opdateret 23. september 2012 kl. 09:17
Sport - 22. september 2012 kl. 17:35
Af John Ringstrøm
Fodbold: Langt inde i dommer Süleyman Yücels tillægstid mistede Herlufsholm den sejr, der ellers længe lå til sydsjællænderne i sjællandsseriekampen mod Helsinge.

Nordsjællændernes målmand William Frederiksen tonsede fra eget mål med frem i værternes straffesparksfelt som et sidste desperat forsøg på udligning. Rutinerede Michael Gorm Nielsen sendte et frispark højt ind mod mål og ved forreste stolpe sprang keeper Frederiksen op og fik snittet bolden i mål via den fjerneste stolpe.

Få sekunder efter fløjtede Yücel af og herlufsholmerne kunne græmme sig. Resultatet 2-2 kan de kun takke sig selv for, da de ikke formåede at holde den føring på 2-0, som Jacob Jensen og et selvmål af Helsinge-anfører Kenneth Jessen havde skaffet inden pausen.

I den rodede kamp bevarede gæsterne dog hele tiden troen på det, og da først Mads Hocke reducerede syv minutter før tid, voksede gejsten. Det ene point var indenfor rækkevidde og selv om det ikke blev sat ind på saksespark, skabte William Frederiksens hovedstød stor jubel hos Helsinge.

Læs mere i Sjællandske mandag.
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?