22. april 2019
Marlene Sievers (tv) var meget forbløffet over at se det store menneskeopbud.
Marlene Sievers (tv) var meget forbløffet over at se det store menneskeopbud.
Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familien Sievers fik sin specialcykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familien Sievers fik sin specialcykel
Opdateret 25. september 2012 kl. 07:58
Faxe - 22. september 2012 kl. 08:24
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Da det interimistiske cykelhold "Team Make-a-wish Ønskefonden" i starten af juni deltog i maratoncykelløbet "Melfar 24" i Middelfart var det med et helt klart mål for øje: Der skulle samles nogle kroner ind til organisationen. Således at endnu flere børn med alvorlige sygdomme kan få et ønske opfyldt.

Netop dette løb gav Ønskefonden et overskud på godt 60.000 kroner, og det var baggrunden for, at man besluttede at give en særlig stor gave denne gang. Det fortæller Søren Dahl fra Fri Bikeshop i Haslev, som var primus motor bag holdet:

- Vi besluttede, at denne donation skulle holdes lokalt, og hurtigt blev vi enige om, at Familien Sievers skulle have den hér specialcykel, siger han og peger ned den særlige cykel, som minder lidt om en Christiania-cykel - blot mere specialiseret til at kunne have et handicappet barn med. Og som i øvrigt har kostet over 30.000 kroner.
Kæmpe fremmøde
Men denne fredag eftermiddag skulle cyklen så overrækkes til familien. Som intet aner om, at deres ønske er gået i opfyldelse. "Make-a-wish Ønskefonden" var repræsenteret ved Jette Hardsner og Lotte Ljunggreen og de dannede fortrop for et kæmpe opbud af mennesker: Familie, venner og andre med relation til familien var mødt op for at gratulere. Og stor var overraskelsen da også for Marlene Sievers, da hun åbnede døren:

- Nej, for pokker! Hvor er det vildt. Der tog I godt nok fusen på mig, udbrød hun og tog derefter en spontan runde til de godt 20 gratulanter og krammede hver og én.
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk