20. januar 2018
Kronprinsessen vil blive vist rundt i et ungdomscenter, hvor børn og unge bliver undervist bl.a. jiu-jitsu, judo, pc-kurser.
Kronprinsessen vil blive vist rundt i et ungdomscenter, hvor børn og unge bliver undervist bl.a. jiu-jitsu, judo, pc-kurser.
Foto: Keld Navntoft/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV: Mary i slummen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV: Mary i slummen
Opdateret 13. november 2012 kl. 09:30
De kongelige - 20. september 2012 kl. 09:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Kronprinsesse Mary er på besøg i slumbyen ´Cidade de Deus´ i Rio de Janeiro. Det sker under et seks dage langt dansk erhvervs- og kulturfremstød i Brasilien. Mens kronprins Frederik var til konference om olie- og gasudvinding, trådte Mary ind i slumbyen, der har været portrætteret i filmen ´City of God´ fra 2002.
Den danske kronprinsesse så en opvisning i kampdansen capoeira og overværede et modeshow med tøj produceret i slumbyen. Mary er imponeret over de mange aktiviteter slumbyen har at byde på: - Jeg ser, at de små muligheder giver folk så meget håb, og det skaber en stor forskel, siger hun.
Kronprinseparret fortsætter deres tur rundt i Brasilien med et besøg i byen Belo Horisonte, hvor de blandt andet åbner en udstilling om den danske naturforsker Peter Wilhelm Lund.
arrow Billeder: Mary besøger ungdomscenter
19. september 2012 kl. 21:55 Opdateret: kl. 13:13
arrow Billedserie: Smukke Mary til gallamiddag
18. september 2012 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:06