18. juli 2019
Rajko Lekic, da han i en ung og hårfager udgave hyggede sig med at pille bolde fra Herfølge-anfører Thomas Høyer.
Rajko Lekic, da han i en ung og hårfager udgave hyggede sig med at pille bolde fra Herfølge-anfører Thomas Høyer.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde hapser Rajko Lekic

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde hapser Rajko Lekic
Opdateret 14. september 2012 kl. 21:01
Sport - 13. september 2012 kl. 21:11
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
- Et scoop.

Siger FC Roskilde-direktør Kim Milton om, hvad han håber på, kan forstumme al snak om mangel på angribere hos domkirkebyens nedrykkere til 2. division.

Onsdag enedes Kim Milton på et møde inde i København med Rajko Lekic om, at de to parter havde fælles interesser - og torsdag efter træning havde ingen skiftet mening, og så blev der bakset en aftale sammen gældende for resten af efterårssæsonen.

Den 31-årige angriber, der var i Herfølge et par år efter landsbyklubben havde hevet et sensationelt danmarksmesterskab i hus, kommer til fra Lyngby, hvor han for en måneds tid siden blev enig med ledelsen om at rive en eksisterende kontrakt gældende til næste sommer i stykker.

Lyngby havde hentet den tidligere landsholdsangriber hjem fra USA og New England Revolution, der var klub nummer 13 siden seniorkarrieren startede med tre år i barndomsklubben B93. En knæskade besværliggjorde angriberens muligheder i Lyngby, og senest var Rajko Lekic i norke Frederikstad til en prøvetræning. Da det ikke kastede noget af sig, startede han træningen op i DS-klubben BSF - hellere holde sig i gang på det niveau end blive glemt af en tur i 2. division, som han ræsonnerede.

Indtil torsdag, hvor han meldte sig under FC Roskildes faner for et par måneder.

DAGBLADET fredag