6. marts 2021
Billede
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadig ingen afklaring om E.ONs varmepriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadig ingen afklaring om E.ONs varmepriser
Faxe - 13. september 2012 kl. 17:44
Af Nikolaj Rasch Skou
Sjælland: E.ONs fjernvarmekunder er ikke blevet klogere på fremtidens priser efter bestyrelsesmødet i E.ON Varme i går. Sagen om tilbagebetaling af 42 millioner er stadig ikke afgjort.

- Processen er i gang. Vi skal give et svarskrift i løbet af få uger. Når der er en afgørelse fra Energitilsynet, så skal den tilbage i E.ON Varmes bestyrelse, som beslutter, om sagen skal ankes til Energitilsynet, hvis der er noget at anke.

- Det lyder som om, at der er en ny situation. I stedet for en afvisning, der skal ankes, er E.ON nu parat til at acceptere Energitilsynets tilkendegivelse med krav om penge til kunderne?

- Noget af det Energitilsynet siger, er vi enige i, andet er vi uenige i, svarer E.ONs markedsdirektør Henrik Rasmussen.

Det var på torsdagens møde i E.ON varmes bestyrelse, at fire sjællandske byrådsmedlemmer var med til at udskyde beslutningen om en eventuelt anke til Energiklagenævnet. Der kan nemlig slet ikke rejses en ankesag fra E.ONs side, før et påbud er kommet.

- Beslutningen er, at når Energitilsynet har fortalt, hvad de endligt vil komme med at påbud og ordrer til E.ON, så skal vi på et ekstraordinært bestyrelsesmøde beslutte, om sagen ankes til Energiklagenævnet eller ej, siger Steen Petersen (DF) fra Faxe Byråd efter bestyrelsesmødet.

Læs hele artiklen i DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis og Sjællandske.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk