30. september 2020
Peter Brødsgaard har for tredje gang lavet en majslabyrint i sine majsmarker. Han håber på et stort fremmøde søndag.
gallery icon

Se billedserie

Peter Brødsgaard har for tredje gang lavet en majslabyrint i sine majsmarker. Han håber på et stort fremmøde søndag.
Foto: Annika Fossá
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesrig majslabyrint opført for tredje gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesrig majslabyrint opført for tredje gang
Opdateret 10. september 2012 kl. 06:23
Slagelse - 08. september 2012 kl. 06:00
Af Annika Fossá
Det er i år tredje gang, at Thorsbjerggaard laver en majslabyrint i deres majsmarker. For to år siden kom der 300 mennesker til arrangementet og sidste år kom der hele 900 mennesker, så man kan vist roligt sige, at majslabyrinterne har været en succes.

- De lover godt vejr i weekenden, så vi håber ikke, at der kommer færre, end der var sidste år, siger landmand Peter Brødsgaard.

Ifølge Peter Brødsgaards er majslabyrinten med sine 50.000 kvadratmeter - eller fem hektarer - i en "pæn størrelse". Der er dog ingen fare for at fare vild og måtte ende sine dage i labyrinten, lige som det skete i oldtiden. Man kan nemlig altid finde ud igen.

- Vi har de her plukkespor i marken, som vi kører ad, når vi høster marken. De går gennem hele marken, så hvis man bare går i den samme retning, kan man ikke undgå at støde på et plukkespor, lyder det optimistisk fra Peter Brødsgaard.

Der er naturligvis også tænkt på børnene til søndagens arrangement. For dem vil der nemlig være en skattejagt, hvor de kan finde forskellige poster rundt omkring i labyrinten. Når de rundt til alle posterne, kan de deltage i lodtrækningen om godt 20 præmier.

- Vi trækker lod om præmierne hver time, så man behøver altså ikke at være her helt til arrangementet slutter klokken 15, siger Peter Brødsgaard, og tilføjer, at man kan vinde alt fra grøntsagskurve til gavekort til byens butikker. Derudover vil lokale avlere have boder, hvor man til en billig pris blandt andet kan købe rapsolie, krydderurter, frugter og græskar i massevis. Alt overskud fra søndagens arrangement går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Skælskør.

Det er på søndag klokken 10-15, at der er åben mark og majslabyrint. Hele arrangementet kommer til at foregå på Teglværksvej lige ved Skælskør Planteskole.

Læs mere i Sjællandske lørdag.
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk