6. marts 2021
E.ON Danmark er ikke ligefrem populær i Lendemarke, hvor skyer trækker sammen om selskabet.
E.ON Danmark er ikke ligefrem populær i Lendemarke, hvor skyer trækker sammen om selskabet.
Foto: Svend Klarskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fare for kulde i radiatorerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fare for kulde i radiatorerne
Opdateret 03. september 2012 kl. 14:15
Vordingborg - 02. september 2012 kl. 00:38
Af Svend Klarskov
Man kan ikke tage fejl. Der er ved at udvikle sig en kamp med tiden for at holde fjernvarmen i radiatorerne i Lendemarkes gader. Ikke således at forstå, at E.ON Danmark ikke er driftsikker, når det gælder om at levere varme fra Lendemarkes fjernvarmeværk. Men det kniber gevaldigt med tilliden til E.ON's forvaltning af økonomien og gennemsigtigheden i fjernvarme-priserne. Og situationen synes ikke at være fremmed for E.ON, som er stærkt udskældt i andre byer i landet.

Der har været mange kontakter mellem fjernvarme-kundernes meget aktive brugerråd og E.ON. Brugerrådet har bl.a. har efterspurgt større detaljeringsgrad i E.ON's regnskaber for fjernvarmeforsyningen i Lendemarke. Men E.ON ikke kan levere den detaljeringsgrad i regnskabsaflæggelsen, som brugerrådet efterspørger.

Brugerrådet har under hensyn til at sikre et økonomisk bæredygtigt kundegrundlag efterlyst stillingtagen til spørgsmålet om tilslutnings- og forblivelsespligt - men kan ikke anbefale det i det nuværende situation, hvor man ikke finder, "at der er tilstrækkelig indsigtsmuligheder i E.ON's regnskabsaflæggelse, og hvor der via foreløbig afgørelse i Energitilsynet efter brugerrådets opfattelse er rejst betydelig tvivl om de metoder, E.ON anvender til forbrugs-afregning og regnskabsaflæggelse", som det hedder.

- Kommunen ønsker at være katalysator for kollektiv varmeforsyning, siger plan- og miljøchef Peter Møller. Og nu gælder det om at holde på de ca. 300 tilbageværende fjervarme-kunder, til der er fundet en løsning.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk