29. juli 2021
Hvide Løgne underholder til Picnic Koncert arrangeret af Lokalrådet, Kirke Stillinge
gallery icon

Se billedserie

Hvide Løgne underholder til Picnic Koncert arrangeret af Lokalrådet, Kirke Stillinge
Foto: Ole Braad-Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Picnic Koncert i Kirke Stillinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Picnic Koncert i Kirke Stillinge
Opdateret 03. september 2012 kl. 14:06
Holbæk - 01. september 2012 kl. 15:49
Af Jan Rossil / Ole Braad-Sørensen
Fredag aften afholdt Lokalrådet i Kirke Stillinge "Picnic Koncert" på
sportspladsen i Kirke Stillinge.

Den ternede dug blev bredt ud på græsset og medbragt mad og drikke blev fortæret. Lokalrådet havde opstillet et "Øltelt" hvor der dog også kunne købes sodavand og kaffe. Lokalrådet havde vist forregnet sig, idet der var så stor interesse for teltet at der længe var en lang kø af kunder der skulle forsynes,men alle fik hvad de kom for.

Hvad gæsterne også kom for var "Hvide Løgne" som var indbudt til at underholde i to timer. Valget af dette band var aldeles perfekt og især børnene tog opstilling foran scenen og sang med på "Jeg vil la lyset brænde", "Elskes af dig", "Indianer" og mange flere.

Stor var glæden hos børnene da sangeren, Nana Schwartzlose" inviterede et børnekor op på scenen for at synge med. En overgang var der hele to børnekor. Et på selve scenen og et foran scenen. Nana dirrigerede dygtigt begge kor på skift så alle fik lov til at synge med. Mange børn fik deres livs oplevelse. Nogle af børnene spurgte efter en sang af Burhan G og Nana gav så "Jeg I Live" med Peter Abrahamsen på akustisk guitar. Ikke et øje var tørt da Nana igen inviterede koret med op for at synge med.

Lokalrådet havde ikke blot valgt det rette band til underholdning. Vejret havde de også valgt med omhu. Årets sidste sommeraften var lun og behagelig med en let brise. Solnedgangen lagde et flot lys over afslutningen af koncerten, men Hvide Løgne slap ikke så let. De måtte op på scenen igen og afsluttede så med "Midt Om Natten" hvor bandets leder Karsten Storm pludselig overtog Nanas mikrofon og gav den grundigt gas. En værdig afslutning på et flot arrangement som sikker bliver gentaget næste år.
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk