6. marts 2021
Kronprinsesse Mary (th) blev ledsaget af den tidligere topsvømmer Mette Jacobsen (tv) på den 2000 meter lange svømmedistance.
Kronprinsesse Mary (th) blev ledsaget af den tidligere topsvømmer Mette Jacobsen (tv) på den 2000 meter lange svømmedistance.
Foto: Søren Arildsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronprinsesse Mary svømmede Christiansborg Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprinsesse Mary svømmede Christiansborg Rundt
Opdateret 01. september 2012 kl. 19:39
De kongelige - 27. august 2012 kl. 00:40
Af Søren Arildsen

Kronprinsesse Mary deltog lørdag i Danmarks største motionssvømmestævne Christiansborg Rundt med start og mål foran den Sorte Diamant i København.

Kronprinsessen havde i dagens anledning formummet sig bag et par store svømmebriller. Og med badehætten trukket langt ned i panden var der ikke mange, som genkendte Danmarks kommende dronning, da hun ved 11-tiden startede i allerførste heat.

arrow Læs også: Kronprinsen tager heatsejr i dragemesterskab

Mere fokus var der faktisk på hendes svømmemakker - den tidligere topsvømmer Mette Jacobsen - som fulgte og hjalp kronprinsessen hele vejen rundt i Københavns Havn og i kanalerne ved Christiansborg.

Kronprinsesse Mary, der i sine ungdomsår dyrkede konkurrencesvømning, brugte godt 35 minutter på den 2000 meter lange distance.
Normalt ikke en tid, som en tidligere topsvømmer som Mette Jacobsen ville svømme hjem på, men dog en rigtig flot tid, som viser,
at kronprinsessen bestemt er i god fysisk form.

Kronprinsesse Mary, der er protektor for Dansk Svømmeunion, var for to år siden med til at sætte Christiansborg Rundt i gang. I år valgte hun så den mere anonyme rolle. Dermed fulgte hun gemalens tradition med at stille op og udfordre sig selv.

Kronprins Frederik har nemlig flere gange deltaget i både mountainbike-løb, marathonløb og senest gennemført Vasaloppet - 90 km på ski.

arrow Billeder: Mary så på smykker
25. august 2012 kl. 08:43 Opdateret: kl. 14:40
arrow Kronprinsesse Mary indvier kæmpe campus
23. august 2012 kl. 15:40 Opdateret: kl. 06:52
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?