20. januar 2020
Sådan skal trafikken gennem Spritkrydset afvikles fra på tirsdag, når al trafik fra Holbækvej frem til Søndre Ringvej samles i kun ét spor.
Sådan skal trafikken gennem Spritkrydset afvikles fra på tirsdag, når al trafik fra Holbækvej frem til Søndre Ringvej samles i kun ét spor.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lange køer ved byens akilleshæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lange køer ved byens akilleshæl
Opdateret 28. august 2012 kl. 06:08
Roskilde - 25. august 2012 kl. 09:34
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Mens der er al mulig grund til at glæde sig over, at trafikken ikke er gået i hårdknude på grund af lukningen af Køgevej, sikrer Roskilde Kommune trafikanterne for nye prøvelser fra tirsdag morgen.

Følge DAGBLADET Roskilde har kommunen nemlig med stor præcision valgt at bruge de to næste uger til at renovere midterhellerne i Spritkrydset, som til daglig er den allerstørste flaskehals i byen, og som netop på grund af lukningen af Køgevej er ekstra belastet i denne tid.

I Spritkrydset vil de midterste spor være spærret, så der kun er én vejbane, uanset hvorfra man kommer, og uanset hvilken vej man skal ud af krydset.

At der kommer længere køer, når halvdelen af sporene bliver inddraget i krydset, er kommunens trafikekspert Claus Thorsen ikke i tvivl om.

- Spritkrydset er et af de allermest belastede og problematiske kryds, vi har, og belastningen til daglig ligger lige på kanten af, hvad det kan klare. Når man så lukker nogle spor, så SKAL det give nogle ophobninger, siger Claus Thorsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk