23. september 2018
Rentek fra Farum har opnået to certificeringer, og det er usædvanligt i rengøringsbranchen.
Rentek fra Farum har opnået to certificeringer, og det er usædvanligt i rengøringsbranchen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lavt sygefravær hos rengøringsfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lavt sygefravær hos rengøringsfirma
Opdateret 22. august 2012 kl. 13:09
Furesø - 22. august 2012 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Rengøringsselskabet Rentek har netop opnået certificering af Dansk Standard. Der er tale om "DS/INSTA 800:2011", som anvendes til angivelse af kvalitetskrav til rengøringsydelsen og kontrol af den opnåede kvalitet.

I forvejen er Rentek ISO-9001 certificeret, hvilket er en stor sjældenhed i rengøringsbranchen. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse til Frederiksborg Amts Avis.

ISO certificeringen betyder, at selskabet kan kvalitetssikre ydelserne - og dokumentere det. Rentek A/S blev grundlagt i 1982 og beskæftiger i dag mere end 100 fastansatte medarbejdere.

Alice Bugge, der er administrerende direktør i Rentek A/S siger:

- Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på, at vi leverer rengøring af høj kvalitet. Vore kunder er både erhvervsvirksomheder og kunder inden for sundhed og pleje, laboratorier og lignende. Inden for disse områder skal rengøringen simpelthen være i orden - og det skal kunne dokumenteres. Derfor har vi brugt mange kræfter på kvalitetssikring efter de gældende standarder, så vores kunder kan føle sig trygge ved kvaliteten.

Rentek anvender miljøvenlige produkter i den daglige rengøring, lige som medarbejdrene generelt tager hensyn til miljøet.

- Samtidig beskæftiger vi udelukkende fastansatte, så kunderne bliver betjent af personale, de kender.Det er noget, alle sætter stor pris på - ikke mindst i sundhedssektoren, siger Alice Bugge og tilføjer:

- Vores personale har i øvrigt mindre end én procent sygefravær, hvilket er enestående for branchen. Rengøring er en ydelse, som mange betragter som et nødvendigt onde. Vi er ofte op mod pristilbud, der svarer til rengøring af 3 store parcelhuse - i timen! Af én person! Det siger sig selv, at rengøringen må blive særdeles overfladisk - men det er vilkårene i branchen, hvor det ofte er det billigste tilbud, der vinder.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk