31. maj 2020
Danseglade børn strømmer til Swingtimes danseskoler.
Danseglade børn strømmer til Swingtimes danseskoler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansefeberen breder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansefeberen breder sig
Furesø - 18. august 2012 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Det har været skrevet før: Danseskolen Swingtime er i rivende udvikling, men tidens hotte danseskole oplever nu så massiv en efterspørgsel, at ejeren Elisabeth Dalsgaard og co. har måtte oprette den største holdplan nogensinde.

Samtidig har man åbnet to nye skoler - en i Karlslunde og en i Randers.

- Vi oplever i øjeblikket en utrolig stor søgning til vores skoler, hvilket betyder, at vi går ind i den nye sæson med det største holdprogram nogensinde, fortæller Elisabeth Dalsgaard til Frederiksborg Amts Avis.

Om kort tid blænder TV2 op for endnu en omgang "Vild med Dans", og næsten samtidig lyder startskuddet til en ny sæson hos Swingtime.

Hos Swingtime tilbyder man ugentlige hold med alt fra børnerytmik, hvor dansen sker til tonerne fra MGP, Nik & Jay, Rasmus Seebach og så videre, over hip hop-hold kun for drenge til pardans og Ballroom Fitness, som er motion og dans, hvor dansen sker uden en partner.

- Hos Swingtime betragter vi os selv som en moderne danseskole, hvor de traditionelle tylskørter og stive flipper er erstattet af afslappede bukser, behagelige sko og ikke mindst et smil på læben. Jeg glæder mig meget til at byde både gamle og nye elever velkommen til Swingtime i den nye sæson, siger Elisabeth Dalsgaard.

Med de seneste skud på stammen har Swingtime i dag skoler i seks byer i Danmark. Udover Karlslunde og Randers er der Swingtime-skoler i Farum, Helsinge, Vordingborg og Slangerup. Og i den kommende uge rejser Elisabeth Dalsgaard til Sydafrika for at undervise i Ballroom Fitness.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis lørdag.
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?