15. juni 2021
Martin Hegelund (tv.) og Rico Andersen solgte halvdelen af faadetgjort.dk til Martin Thorborg og Nicolai Frisch og er nu ved at opbygge hjemmesiden Agera.dk, der på et halvt år er blevet en millionforretning.
gallery icon

Se billedserie

Martin Hegelund (tv.) og Rico Andersen solgte halvdelen af faadetgjort.dk til Martin Thorborg og Nicolai Frisch og er nu ved at opbygge hjemmesiden Agera.dk, der på et halvt år er blevet en millionforretning.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt makkerpar med succes på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt makkerpar med succes på nettet
Roskilde - 11. august 2012 kl. 14:32
Af Kristian Jørgensen
Roskilde: 20-årige Rico Andersen droppede for to år siden ud af Roskilde Handelsskole for at starte internetsiden faadetgjort.dk.

Det, der dengang kunne ligne et håbløst projekt, er solgt til it-iværksætterguruen Martin Thorborg, og han har nu kastet sig over opstarten af en ny ide, Agera.dk, der formidler tilbud inden for revision og advokatbistand.

- Agera er blevet et millionforetagende på seks måneder, så der er godt gang i det. På nuværende tidspunkt er vi otte medarbejdere på Agera og har planer om at meget langt med det, siger Rico Andersen.

Hans kompagnon, Martin Hegelund, har været med det meste af vejen. De startede i en lille kælder på fem kvadratmeter, og de to års opbygning af virksomheden var hård. Mens gælden voksede, fulgte afkastet ikke med, selvom siden fik pæn succes med at formidle fritidsarbejde.

Internet-iværksætteren Martin Thorborg fik nys om de to og købte ved årsskiftet halvdelen af Få Det Gjort. Ikke så meget for selve hjemmesiden, men for at få fat i de to talenter.

For Martin Thorborg var det de to unge iværksætteres drive, og det at de havde levet på en sten gennem to år og puklet igennem for at bygge deres virksomhed op, der fangede hans interesse.

- Gode ideer er sølv, execution er guld. Gode ideer kan man fodre svin med, men det interessante er dem, der kan udfolde dem, siger han.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk